Hoppa till sidans innehåll

World Masters BW & RR Main & World Cup BW Juniors

03 JUN 2012 11:32
Sista helgen i maj åkte våra framgångsrika boogie och rock dansare för att delta i Wolrd Masters och World Cup tävlingarna i Rimini, Italien.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2013 13:09

6 dansare från DKM åkte ner för att möta den hårdaste internationella konkurrensen i såväl Boogie Woogie som i Rock, högsta klass. 
Jimmy Järvekvist och Emma Jonsson gjorde sin internationella debut som par (De har dock tävlat internationellt tidigare med andra danspartners) och gjorde en mycket bra insats. Jimmy och Emma var mycket nöjda med sin debut och de satte sina A-akro med den äran!
Jesper Boberg och Sara Victorin gjorde en fantastisk insats i Boogie Woogie Main Class och placerade sig slutligen på en 9:e plats, efter 3 mycket bra rundor: uttagning och 2 st knock -out rundor. I Semifinalen åkte de dock ut på knock-out med minsta möjliga marginal (2-3) mot ett av de italienska paren. 
Jonas Boberg och Ebba Victorin lyckades med sina förutsatser att gå vidare till kvartsfinal. Jonas och Ebba som i nationella sammanhang fortfarande dansar i ungdomsklass, lyckades således med bedriften att placera sig på 18:e plats. 
Totalt hade Sveige hela 29 par (!) med i Rimini. Kul att se att Sverige finns med på den internationella dansarenan och att vi verkligen gör bra ifrån oss som dansnation. 
Mer information finns på DSFs hemsida samt på WRRC. 
Skribent: Gudrun Björnsdottir

 Gå med i vår grupp

    på Facebook!

 

 

 

 

grasroten_190x150

         Bli sponsor gratis!

      Registrera ditt spelkort

             till DKM här!

 

Dansskor.se

10% rabatt för DKMare!!

 


Skohörnan

10% rabatt för DKMare!!

 

Postadress:
DK Mälarbuggarna - Danssport
Daniel Kalfholm, Solberga 5
64591 Strängnäs

Besöksadress:
SverigeFinska skolan, Vasbergsgatan 5
63343 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@malarbuggarna.c...

Se all info