Hoppa till sidans innehåll

Jesper och Sara vann All-round cupen

05 DEC 2010 22:35
Jesper och Sara vann allround-tävlingen för juniorer i Karlstad 5/12 och blev därmed vinnare av hela All-round cupen 2010 juniorklass.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2013 13:09

All-round är en rolig tävlingsform där dansarna verkligen får visa sina färdigheter i BRR-danser. Man tävlar nämligen i alla 4 dicsiplinerna bugg, BW, LH och rock med en och samma partner. Hiten lottas och i finalen dansas alla danserna i en följd, utan att paren går av golvet mellan danserna.

 

Tävlingsformen har provats i Sävsjö under ett antal år och i år var första året man instiftade en cup bestående av tre deltävlingar. Första deltävlingen var i Sävsjö i februari, andra i Luleå i november och den tredje och avslutande i Karlstad i december. Jesper och Sara låg på en delad första plats inför den sista tävlingen. Efter finalen var det dock inget tvivel om slutresultatet; Jesper och Sara vann alla dicipliner utom rocken, där det blev en fjärdeplats. Summeringen blev en vinst i den sista deltävlingen och därmed även i hela cupen. En bra avslutning på parets juniorår!  

 

I barn/ungdomsklassen tävlade inte mindre än 23 par. Jonas Boberg och Ebba Victorin var ett av dessa par. Jonas och Ebba tog sig till final och hamnade slutligen på en femte plats.

 

Mer om All-roundcupen kan du läsa på DSFs hemsida.

Skribent: Gudrun Björnsdottir

 Gå med i vår grupp

    på Facebook!

 

 

 

 

grasroten_190x150

         Bli sponsor gratis!

      Registrera ditt spelkort

             till DKM här!

 

Dansskor.se

10% rabatt för DKMare!!

 


Skohörnan

10% rabatt för DKMare!!

 

Postadress:
DK Mälarbuggarna - Danssport
Daniel Kalfholm, Solberga 5
64591 Strängnäs

Besöksadress:
SverigeFinska skolan, Vasbergsgatan 5
63343 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@malarbuggarna.c...

Se all info