Hoppa till sidans innehåll

Kurser


Vårterminen är indelad i 13 veckor med kurser, vecka 8 och 15 inga kurser.

Länk till anmälan till varje kurs finns längre ner på denna sida. På anmälningssidan finns även kursbeskrivningen.

För att delta på våra kurser måste du vara medlem hos oss, annars gäller tyvärr inte vår försäkring om det inträffar en olycka.

Abolut parfymfritt på våra kurser då vissa är överkänsliga! 

Våra terminskurser är indelade i nivåer, från nybörjare till tävlingsklass. Det går bra att gå samma kurs fler gånger om man inte känner sig redo för nästa nivå. Parkrav vid anmälan, dock ej för socialdans. Saknar du danspartner kan du anmäla dig på "Saknar danspartner" så försöker vi hitta en danspartner till dig, se anmälan nedan. Vi har även en stöddansarpool, för dig som vill hjälpa till på våra kurser, se nedan. 

Kom ihåg att du har ångerrätt på våra kurser enligt konsumentsverkets regler, dvs 14 dagar efter att vi har bekräftat din anmälan. Eftersom betalning för våra terminskurser förfaller efter första prova-på tillfället så blir det ju i de flesta fall lite längre än 14 dagar.

 

Måndag

Ledare: Bror o Barbro Järvekvist
Öppen tävlingsträning – kl 18.00-19.30 – för dig som vill börja tävla eller redan kommit igång med tävling – egen träning där våra ledare finns med och hjälper till individuellt och i paret. Parkrav vid anmälan.

Anmälan HÄR

Måndag & Onsdag

Tävlingsträning båda dagarna.

Anmälning HÄR

Onsdag Ledare Mikael Moilanen
Tävlingsträning kl 17.30-19.00 - för dig som vill börja tävla eller redan kommit igång med tävling – R/SAB. Parkrav vid anmälan

Anmälan HÄR

Onsdag

Ledare Mikael Moilanen, instruktör Anette Stendahl
Nybörjare kl 19.00-20.15 – parkrav vid anmälan

Anmälan HÄR

Onsdag

Ledare Mikael Moilanen
Fortsättning/Parträning/Avancerad kl 20.15-21.30 – parkrav vid anmälan.

Klargörande efter frågor, denna kurs kommer att ske ifrån nivån "Fortsättning", i mån av möjlighet så kommer de som valt alternativ "Parträning/Avancerad" få kompletterande svårare övningar. Anledningen till att det är 3 olika anmälningar till en och samma träningstid är att DKM inte ser att det finns underlag till 3 olika kurser för närvarande. Dock så önskas underlag inför kommande kursplanering; samt för tränare att om möjlighet ges ha olika nivåer vid samma kurstillfälle på övningar.

Anmälan Fortsättning HÄR
Anmälan Parträning HÄR
Anmälan Avancerad HÄR

Torsdag

 Socialdans kl 18.30-20.30 – ansvarig Nettan och Carina

Fri dans för alla till varierad musik och varierat tempo. Socialdans ingår gratis för dig som går nybörjarkurs hos oss. 

Anmälan på plats med Swish betalning, även ej medlemmar välkomna! 

Söndag

Buggkväll kl 17.00-19.30

Häng med på en härlig buggkväll i varierat tempo. Bror och Barbro Järvekvist står för musiken. Endast par!

Anmälan till den 12/1 HÄR
Anmälan till den 26/1 HÄR
Anmälan till den 23/2 HÄR
Anmälan till den 29/3 HÄR

 

 

   
 

 

 PRIVATKURSER, Bugg och SlowBugg och Fox

Vill du/ni prova på att dansa utan att andra ser på? Dansklubben Mälarbuggarnas instruktör Raul Löfstedt kan erbjuda privatlektioner för par eller grupper som vill lära sig bugg utanför vårt ordinarie kursutbud. Ni bestämmer tillsammans med instruktören vilken tid som passar. Hur många gånger ni vill prova på bestämmer ni själva. För er som redan dansar och vill ha extra träning är detta ett bra tillfälle att utvecklas i dansen och fokusera på det just ni behöver. 250kr/timme.

This is a mailto link

072-200 28 51

 

Medlemsavgift
Denna anmälan används om man önskar bli medlem utan att gå någon kurs. Om du anmäler dig på en kurs så bakas medlemskap in automatiskt.

Anmälan här

 

Saknar danspartner 

Här kan du anmäla ditt intresse för kurs om du saknar danspartner.

Skriv in vilken nivå du hade tänkt dig, när det kommer in någon person med samma nivå intresse så anmäler klubben er på den nivå ni har angett samt informerar er båda via e-post så att ni kan ta kontakt med varandra.

Om du kan tänka dig flera olika nivåer så rangordna dem i din anmälan.

Din anmälan till saknar danspartner gäller per termin. Så om du inte blivit matchad en termin behöver vi en ny anmälan till nästa också.

Matchningen görs efter följande:

1. Kurs
2. För eller följer
3. Anmälningarna rangordnas efter när de kom in

När DKM har en träff med ett par med förare och följare till samma kurs där båda söker danspartner så sätter vi dom i kontakt med varandra. Och deras anmälan att de saknar danspartner stryks, så blir det inte en match måste ni anmäla om er.
OBS! När man anmäler att danspartner saknas så kommer vi att använda e-post adresserna ni uppger för att sätt ett eventuellt danspar i kontakt med varandra. Så om inte ni vill använda er vanliga mailadress så skapa en särskild för detta tillfälle.

Anmälan här

Stöddansarpoolen

Här kan du anmäla ditt intresse om du vill vara med i stöddansarpoolen. Stöddansare kan du vara den termin du betalar för din egen kurs/socialdans och samtidigt kan tänka dig att ställa upp som stöddansare på en lägre kursnivå för en annan medlem som inte har någon danspartner att anmäla sig med. Vi matchar ihop er och ni anmäler er som par på kursen ni valt. Du som stöddansare betalar inte för kursen. Vidare instruktioner följer i anmälan. 

Anmälan här

Uppdaterad: 10 SEP 2018 15:55 Skribent: Anders Rozenbergs

Vill Du visa upp

Mälarbuggarna?

  Då har vi en

uppvisningsgrupp

 på FB Du borde

  gå med i!

 

 

 

 

grasroten_190x150

         Bli sponsor gratis!

      Registrera ditt spelkort

             till DKM här!

 

Dansskor.se

10% rabatt för DKMare!!

 


Skohörnan

10% rabatt för DKMare!!

 

Postadress:
DK Mälarbuggarna - Danssport
Daniel Kalfholm, Solberga 5
64591 Strängnäs

Besöksadress:
SverigeFinska skolan, Vasbergsgatan 5
63343 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info