Hoppa till sidans innehåll

Klubben - information


Hur funkar det?

Alla som är intresserade av att börja dansa eller fräscha upp gamla kunskaper är välkomna till oss.

Börja med att titta igenom vårt kursutbud för att se vilka kurser vi har. Sedan kan du anmäla dig direkt på vår webbsida,https://www.malarbuggarna.com.  Är du osäker på vilken kurs eller nivå du ska anmäla dig till, läs vår nivåindelning eller ta kontakt med vår kursansvarige. Eftersom vi strävar efter jämna par på våra kurser vill vi helst att du anmäler dig tillsammans med en danspartner.  Saknar du danspartner kan du anmäla dig på "Saknar danspartner" så vi hör av oss om vi kan matcha ihop dig med en danspartner. Men vårt tips är att du försöker hitta någon att anmäla dig tillsammans med för att få en plats på kursen.

Anmälan

Anmälan till våra kurser görs direkt på vår webbplats under "Våra Kurser och schema" på vår hemsida https://www.malarbuggarna.com. Vi förbehåller oss rätten att göra förändringar i kursprogrammet ifall kursanmälningarna blir för få.

Betalning.

Kurs- och medlemsavgift betalas in på föreningens Bankgiro 414-8151 när besked om antagning skickats ut via e-post.  Ange det OCR-nummer som finns i e-postmeddelandet vid betalning.

Kursavgiften ska betalas före det 2:a kurstillfället. Om du inte kan eller vill gå kursen efter att du blivit antagen, meddela oss innan kursen startar på e-post: This is a mailto link

Om du inte avanmält din kursplats debiteras du hela avgiften. 

Om du inte har tillgång till internet kontakta styrelsen så hjälper vi dig med anmälan. När vi registrerat betalningen får du kvitto via e-post/ skrivet kvitto.

Vid försenad betalning utgår en förseningsavgift 100 kr.

Återbetalning.

Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgift. Om du avbryter en kurs pga. varaktigt hinder (t ex sjukdom styrkt med läkarintyg), återbetalar vi kursavgiften för den tid som är specificerat i läkarintyget med ett avdrag på 200 kr per kurs i administrationsavgift.
Är en kurs som du anmält dig till fullsatt eller har för få anmälningar och därför inte startas, får du tillbaka hela den inbetalda kursavgiften.

 

Presenttips.

Ge bort ett presentkort på våra danskurser! Att ge bort vårt presentkort är en uppskattad present! 
Presentkortet är en upplevelse där mottagaren själv väljer vilken kurs. Presentkortet är giltigt för valfri kurs hos Mälarbuggarna inom 1 år.

Kontakta styrelsen 

Informationsväg från styrelsen.

Information från styrelsen sker via Mälarbuggarnas hemsida https://www.malarbuggarna.com

Ansvar för att få del av information ligger på den enskilda medlemmen.Styrelsen uppmanar dig att besöka hemsidan regelbundet för att få aktuella upplysningar.

Frågor och funderingar kan skickas in via E-post: This is a mailto link via länken på Mälarbuggarnas hemsida https://www.malarbuggarna.com.

 

Förslag till styrelsen.

Det går bra att komma med förslag till styrelsen via E-post:This is a mailto link  

Att jobba för föreningen.

Mälarbuggarna (DKM) är en ideell förening där vi välkomnar alla att delta i. Är du intresserad av att hjälpa till på något sätt, jobba för att ska vara en aktiv och levande förening så är du välkommen att kontakta styrelsen via E-post: This is a mailto link. Skriv ner namn, telefon nr. och vad du skulle vilja göra för klubben.

 

Ordningsregler inom DKM.

Vi inom Mälarbuggarna vill att alla ska trivas och kunna vara med och dansa och ha roligt.   

Därför har vi infört förbud mot starka parfymer och aftershave i klubblokalen eftersom det finns medlemmar som är allergiska och inte ska behöva avstå från att komma.

Kommer man till klubblokalen direkt från jobbet och inte ha hunnit tvättat bort parfymen så kan man tvätta av sig innan träningen.  Det är förbjudet att ha ytterskor inne i klubblokalen. Ha med dig sköna inneskor att dansa i, det är lika viktigt att ha bra danskor som en löpare har bra löparskor. Vi rekommenderar även att ta med sig egen vattenflaska. 

Om din danspartner inte kan komma.

Ibland kan det vara så att din danspartner (eller du) har förhinder en viss dag som ni ska går kurs. Det är då helt OK att ta in en ersättare för personen som ska vara borta. Denna ersättare ska dock vara medlem hos DKM, annars gäller inte försäkringen. Mer information om försäkringen som täcker våra medlemmar kan ses under klubben/dokument. 

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 12:36

 Gå med i vår grupp

    på Facebook!

 

 

 

 

grasroten_190x150

         Bli sponsor gratis!

      Registrera ditt spelkort

             till DKM här!

 

Dansskor.se

10% rabatt för DKMare!!

 


Skohörnan

10% rabatt för DKMare!!

 

Postadress:
DK Mälarbuggarna - Danssport
Daniel Kalfholm, Solberga 5
64591 Strängnäs

Besöksadress:
SverigeFinska skolan, Vasbergsgatan 5
63343 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@malarbuggarna.c...

Se all info