Hoppa till sidans innehåll

Våra Kurser, Anmälan och Schema HT-2019


Kurser under höstterminen pågår vanligen 13 veckor.

Vårterminen är indelad i 10+10 veckor med kurser och det är separat anmälan till varje 10 veckors period (dock inte för socialdans).

Länk till anmälan till varje kurs finns längre ner på denna sida. På anmälningssidan finns även kursbeskrivningen.

För att delta på våra kurser måste du vara medlem hos oss, annars gäller tyvärr inte vår försäkring om det inträffar en olycka.

Abolut parfymfritt på våra kurser då vissa är överkänsliga! 

 

Våra terminskurser är indelade i nivåer, från nybörjare till tävlingsklass. Det går bra att gå samma kurs fler gånger om man inte känner sig redo för nästa nivå. Parkrav vid anmälan, dock ej för socialdans. Saknar du danspartner kan du anmäla dig på "Saknar danspartner" så försöker vi hitta en danspartner till dig, se anmälan nedan. Vi har även en stöddansarpool, för dig som vill hjälpa till på våra kurser, se nedan. 

Kom ihåg att du har ångerrätt på våra kurser enligt konsumentsverkets regler, dvs 14 dagar efter att vi har bekräftat din anmälan. Eftersom betalning för våra terminskurser förfaller efter första prova-på tillfället så blir det ju i de flesta fall lite längre än 14 dagar.

 

Måndag

Ledare: Bror o Barbro Järvekvist

Kl. 18.00 - 19.30

Bugg tävlande R och SABC-klass

Anmälan måndag

Anmälan både måndag och onsdag

Kl  19.30 - 20.30

Bugg öppen timme     Anmälan

Onsdag

Ledare: Micke

Kl. 17.30 - 18.30

Bugg tävlande R och SABC-klass

Anmälan onsdag

Anmälan både måndag och onsdag

Kl. 18.30 - 19.30

Bugg nybörjare. Socialdans ingår!

Anmälan

Kl. 19.30 - 20.30

Bugg fortsättning.   Anmälan

Kl. 20.30 - 21.30

Bugg avancerad.   Anmälan

Bugg parträning.   Anmälan

Torsdag

Ledare: Nettan o Carina

Kl 18.30 - 20.30

Socialdans.   Anmälan

 

 

PRIVATKURSER, Bugg och SlowBugg och Fox

Vill du/ni prova på att dansa utan att andra ser på? Dansklubben Mälarbuggarnas instruktör Raul Löfstedt kan erbjuda privatlektioner för par eller grupper som vill lära sig bugg utanför vårt ordinarie kursutbud. Ni bestämmer tillsammans med instruktören vilken tid som passar. Hur många gånger ni vill prova på bestämmer ni själva. För er som redan dansar och vill ha extra träning är detta ett bra tillfälle att utvecklas i dansen och fokusera på det just ni behöver. 250kr/timme.

This is a mailto link

072-200 28 51

 

Medlemsavgift
Denna anmälan används om man önskar bli medlem utan att gå någon kurs. Om du anmäler dig på en kurs så bakas medlemskap in automatiskt.

Anmälan här

 

Saknar danspartner (Anmälan stängd för Höstterminen)

Här kan du anmäla ditt intresse för kurs om du saknar danspartner.

Skriv in vilken nivå du hade tänkt dig, när det kommer in någon person med samma nivå intresse så anmäler klubben er på den nivå ni har angett samt informerar er båda via e-post så att ni kan ta kontakt med varandra.

Om du kan tänka dig flera olika nivåer så rangordna dem i din anmälan.

Om ni efter att ha provat dansa ihop inte längre vill göra det så anmäler ni er igen på saknar danspartner samt meddelar oss att ni inte vill dansa som par längre.

Din anmälan till saknar danspartner gäller per termin. Så om du inte blivit matchad en termin behöver vi en ny anmälan till nästa också.

Matchningen görs efter följande:
1. Kurs
2. För eller följer
3. Anmälningarna rangordnas efter när de kom in

När DKM har en träff med ett par med förare och följare till samma kurs där båda söker danspartner så sätter vi dom i kontakt med varandra. Och deras anmälan att de saknar danspartner stryks, så blir det inte en match måste ni anmäla om er.
OBS! När man anmäler att danspartner saknas så kommer vi att använda e-post adresserna ni uppger för att sätt ett eventuellt danspar i kontakt med varandra. Så om inte ni vill använda er vanliga mailadress så skapa en särskild för detta tillfälle.

Anmälan här

 

Stöddansarpoolen

Här kan du anmäla ditt intresse om du vill vara med i stöddansarpoolen. Stöddansare kan du vara den termin du betalar för din egen kurs/socialdans och samtidigt kan tänka dig att ställa upp som stöddansare på en lägre kursnivå för en annan medlem som inte har någon danspartner att anmäla sig med. Vi matchar ihop er och ni anmäler er som par på kursen ni valt. Du som stöddansare betalar inte för kursen. Vidare instruktioner följer i anmälan. 

Anmälan här

 

Hopp-in dansare

I lokalen finns en lista där man kan skriva upp sig om man vill bli kontaktad av folk som saknar danspartner bara för en kväll, om de har blivit sjuka eller liknande.

Du som saknar danspartner tillfälligt kan ringa någon på listan.

Uppdaterad: 10 SEP 2018 15:55 Skribent: Daniel Kalfholm

Vill Du visa upp

Mälarbuggarna?

  Då har vi en

uppvisningsgrupp

 på FB Du borde

  gå med i!

 

 

 

 

grasroten_190x150

         Bli sponsor gratis!

      Registrera ditt spelkort

             till DKM här!

 

Dansskor.se

10% rabatt för DKMare!!

 


Skohörnan

10% rabatt för DKMare!!

 

Postadress:
DK Mälarbuggarna - Danssport
Daniel Kalfholm, Solberga 5
64591 Strängnäs

Besöksadress:
SverigeFinska skolan, Vasbergsgatan 5
63343 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info