Hoppa till sidans innehåll

Hur börjar man tävla??


Danstävlingar i bugg går i olika steg. Tävling bedrivs på regional nivå (R) och på nationell nivå (N). Har man inte tävlat förut börjar man på R-nivån. Här finns endast en klass per gren och åldersgrupp. R-tävling ligger ofta i närområdet och är korta, effektiva och lättsamma. N-tävlingar finns över hela landet och är till för de tävlingsparen som är mer erfarna.

DKM betalar max 1 R tävling/termin och 1 N tävling/år.

Mer information om tävlingssystemet finns här

 

Regionala tävlingar (R-tävlingar) - är inkörsporten till tävlingsdansandet och har dansglädje och samvaro i fokus. R-tävlingar är till för de par som aldrig har tävlat tidigare eller precis har börjat. Det finns endast en klass per gren och åldersgrupp. R-tävlingarna ligger ofta i närområdet och är korta, effektiva och lättsamma.

 

Nationella tävlingar (N-tävlingar) - finns över hela landet och är till för de tävlingspar som är mer erfarna. Det finns tre klasser B, A och S för alla grenar och åldersgrupper.

 

Hur gör man om man är intresserad av att tävla?

Mälarbuggarna ser helst att tävling är roligt. Därför nekar vi ingen att tävla. Det kan däremot vara klokt att prata med kursansvarig om vad man bör tänka på och om de anser att man är ”tävlingsklar”. Våra duktiga kursledare hjälper er gärna så ni får så bra start och utveckling som möjligt. Om man är intresserad av att börja tävla, titta då på vår hemsida för mer information eller prata med våra tävlingsadministratörer.

 

Tävlingskalender finns här

Uppdaterad: 19 JAN 2016 11:11 Skribent: Daniel Kalfholm

Vill Du visa upp

Mälarbuggarna?

  Då har vi en

uppvisningsgrupp

 på FB Du borde

  gå med i!

 

 

 

 

grasroten_190x150

         Bli sponsor gratis!

      Registrera ditt spelkort

             till DKM här!

 

Dansskor.se

10% rabatt för DKMare!!

 


Skohörnan

10% rabatt för DKMare!!

 

Postadress:
DK Mälarbuggarna - Danssport
Daniel Kalfholm, Solberga 5
64591 Strängnäs

Besöksadress:
SverigeFinska skolan, Vasbergsgatan 5
63343 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info